Društvo za negovanje rodoljubnih tradicij
organizacije TIGR Primorske

Primorci kot prvi protifašisti v Evropi  -  Evropski parlament v Bruslju, 23. januarja 2024

Prispevki tukaj.

Letna skupščina Društva TIGR Primorske

V soboto, 15. aprila 2023, ob 9.30 je v dvorani Capriola Hotela Maestoso v Lipici potekala Letna skupščina Društva TIGR Primorske, kjer je bilo predstavljeno delo društva v letu 2022 in načrti za leto 2023. Kulturni program so oblikovali člani Kraške pihalne godbe Sežana. Skupščine se je udeležilo veliko vabljenih gostov, med njimi senatorka Tatjana Rojc in županje in župani primorskih občin: župan Občine Komen, mag. Erik Modic, župan Občine Sežana, Andrej Sila, županja občine Divača, Alenka Štrucl Dovgan in županja Občine Hrpelje-Kozina, Saša Likavec Svetelšek.  Po skupščini je potekalo tudi predavanje zgodovinarja dr. Salvatorja Žitka z naslovom Gentilejeva šolska reforma in njene posledice za primorsko šolstvo v času fašističnega režima.

Letna skupščina Društva TIGR Primorske  Letna skupščina Društva TIGR Primorske  Letna skupščina Društva TIGR Primorske

Letna skupščina Društva TIGR Primorske   Letna skupščina Društva TIGR Primorske  Letna skupščina Društva TIGR Primorske

Letna skupščina Društva TIGR Primorske  Letna skupščina Društva TIGR Primorske

Društvo TIGR Primorske, Goriška c. 17, 5270  Ajdovščina, Slovenija